Reklama

Z zakonnej kuchni

Sałatka z kalarepy

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do newslettera

Składniki:
1 kalarepa
1 małe jabłko
2 orzechy włoskie
2 łyżeczki soku z cytryny
1 łyżeczka miodu

Przygotowanie:
Kalarepę i jabłko obrać i umyć, a następnie pokroić w kostkę. Dodać posiekane orzechy. Skropić sokiem z cytryny i polać miodem
Wartość energetyczna: 211 kcal, Białko: 5,6 g, Tłuszcz: 5,6 g, Węglowodany: 41,5 g

Pomóż w rozwoju naszego portalu

Wspieram

Podziel się:

Oceń:

2025-09-09 14:25

[ TEMATY ]

Wybrane dla Ciebie

Udka faszerowane mięsem mielonym

Więcej ...

Jak uzyskać odpust za zmarłych nie tylko od 1 do 8 listopada?

2025-11-05 10:39

Karol Porwich/Niedziela

W związku z trwającym w Kościele katolickim Rokiem Jubileuszowym, odpust zupełny za zmarłych można uzyskać codziennie. Od 1 do 8 listopada jednym z warunków jest nawiedzenie cmentarza lub kościoła, a w pozostałe dni jednego z kościołów jubileuszowych.

Więcej ...

Oświadczenie

2025-11-06 17:06

BPJG

‼️UWAGA OSZUSTWO‼️

Więcej ...

Reklama

Najpopularniejsze

Pustelnik Leonard

Wiara

Pustelnik Leonard

Modlitwa św. Jana Pawła II o pokój

Wiara

Modlitwa św. Jana Pawła II o pokój

Oświadczenie

Jasna Góra

Oświadczenie

Miejskie Sanktuarium Piękna – trzy dni piękna,...

Kościół

Miejskie Sanktuarium Piękna – trzy dni piękna,...

To ile za te wypominki?

Kościół

To ile za te wypominki?

Nowenna za dusze czyśćcowe

Wiara

Nowenna za dusze czyśćcowe

Świadectwo życia w śpiączce po wypadku: nie umarłam,...

Wiara

Świadectwo życia w śpiączce po wypadku: nie umarłam,...

Nota doktrynalna o tytułach maryjnych: Matka wiernego...

Kościół

Nota doktrynalna o tytułach maryjnych: Matka wiernego...

Francja: Demoniczna impreza halloweenowa w kościele

Kościół

Francja: Demoniczna impreza halloweenowa w kościele